astăzi, 16:10 Autor: Florentina Niţu

Magazinul online de fashion All Boutique, lansat în octombrie 2013 de către Cătălina Brînză, din pasiunea pentru modă şi din dorinţa de a aduce pe piaţă produse locale, a ajuns anul trecut la afaceri de 220.000 de lei, în creştere cu circa 17% faţă de 2016.

„Mi-am dat seama că valorile şi tradiţiile româ neşti pot fi purtate şi altfel, nu doar prin intermediul costumului popular, ci şi prin produse moderne, cu inspiraţie tradiţională şi mai ales prin alegerea producătorilor care să construiască creaţii unicat pentru fiecare clientă în parte”, spune Cătălina Brînză, fondatoarea All Boutique. Ea a lucrat înainte de acest business în domeniul fashion mai bine de şase ani şi trei ani în domeniul IT şi marketing online.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.08.2018

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante