astăzi, 00:07 Autor: Adelina Mihai

Tatian Diaconu, care a ocupat în ultimii cinci ani poziţia de CEO al dezvoltatorului imobiliar Immochan România (noul Ceetrus România), a preluat rolul de international development leader al Ceetrus în Lille, Franţa, începând cu această lună. 

Absolvent al Academiei Militare în România, el a renunţat la cei 12 ani pe care i-a investit pentru o carieră în armată şi şi-a reluat studiile în Franţa la 26 de ani. Astfel, el a lucrat în Franţa pentru Decathlon timp de cinci ani, iar apoi a fost responsabil de dezvoltare imobiliară la Bricostore. Din februarue 2012 s-a mutat la Bucureşti, ca director pe zona de imobiliare în cadrul Immochan. Din septembrie 2014, el a preluat conducerea Immochan, devenită Ceetrus din acest an. 

Poziţia de CEO a Ceetrus România a fost preluată de Raluca Crişan (foto dreapta), fostă directoare de marketing a companiei şi care a fost în ultimul an director de comunicare al grupului francez.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2018

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante