Daneza Caroline Wozniacki este banuita ca apeleaza la substante interzise la US Open, totul cu acceptul Asociatiei Mondiale Anti-Doping (WADA).

Cel care a lansat aceasta discutie este chiar fratele sportivei, Patrick Wozniacki.

Intr-un interviu acordat presei din Danemarca, Patrik Wozniacki a mentionat ca jucatoarea a primit acceptul WADA sa consume anumite medicamente ce contin substante interzise pentru a se trata de o afectiune la genunchi.

„WADA si-a dat acceptul sa consume aceste medicamente care au substante interzise”, a spus Patrik Wozniacki.

Totusi, tatal sportivei, Piotr Wozniacki, a precizat ca ocupanta locului 2 WTA nu a apelat la acele medicamente.

„Este o neintelegere intre Patrik si restul familiei. Caroline a primit mai multe diagnosticuri din partea doctorilor in legatura cu mici probleme la genunchi. Vreau sa va spun ca nu a luat medicamente care necesita un acord din partea WADA.

Este insa clar ca a fost accidentata pentru o perioada lunga de timp si este necesar sa facem anumite lucruri pentru a tine lucrurile de pe teren sub control”, a mentionat Piotr Wozniacki pentru BT.

Anumiti sportivi solicita derogari din partea WADA pentru a consuma medicamente ce contin substante interzise in scop terapeutic.

Este cunoscut cazul Serenei Williams, care a primit mai multe derogari din partea forului international.

C.S.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa articol ziare.com

Alte Articole Interesante