Suporterii Stelei sunt invitati, sambata, sa viziteze pentru ultima data stadionul din bulevardul Ghencea, asta desi lucrarile de demolare sunt in desfasurare.

Asociatia Stelistilor 1947 a anuntat ca sambata va avea un loc un nou eveniment pe arena, dupa cel de la mijlocul acestei saptamani.

„Pentru zecile de meciuri memorabile, pentru cele peste patru decenii in care ne-a fost ACASA, pentru ca aici ne-am format si aici am crescut impreuna, sambata, la ora 13:30, sunteti asteptati cu toate steagurile de fluturat, sa facem o ultima poza in peluza din Ghencea!”, se arata in mesajul AS47.

Problema este ca, spre deosebire de evenimentul de marti, de aceasta data utilajele care demoleaza stadionul au patruns in locatie!

Scaunele de la Tribuna I au fost smulse de la locurile lor, iar excavatoarelor distrug malul de pamant pe care a fost construita tribuna pentru a ajunge la „oficiala”.

Acelasi lucru s-a intamplat si in alte sectoare de stadion.

Ramane de vazut cum vor putea intra suporterii pe un santier in lucru si ce anume vor mai putea face pe stadionul devenit ruina.

M.D.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa articol ziare.com

Alte Articole Interesante