zf cele mai citite

astăzi, 13:00 Ziarul Financiar

Koos Timmermans, directorul financiar al ING, un veteran care a lucrat în bancă timp de 22 de ani, părăseşte compania în urma scandalului de spălare de bani. El a fost găsit responsabil pentru breşele legale care au permis mai multor companii să spele sute de milioane de euro şi să plătească mită, scrie Financial Times. 

El este cel mai de înalt oficial care părăseşte banca în urma scandalului, pentru care ING a ajuns la un consens cu autorităţile să plătească o amendă record de 775 milioane de euro. 

Demisia sa vine în mijlocul îngrijorărilor generate de o serie de scandaluri la nivel înalt, care au expus slăbiciuni în sistemul de apărare al Europei în faţa fluxurilor de bani spălaţi din afara graniţelor, şi care au dus la un angajament al UE de a înaspri reglementările în zonă. 

Mariana Gheorghe, cea care a fost CEO Petrom 10 ani şi a plecat în primăvarea acestui an, este membru în Consiliul de Administraţie al ING Global. 

INS anunţă SFÂRŞITUL petrecerii în România: Cea mai proastă veste primită de guvern 

DECIZIE ŞOC: Unul dintre cei mai cunoscuţi retaileri online din piaţă intră în FALIMENT deşi are un profit uriaş 

CUTREMUR total în lumea financiară. A început o nouă prăbuşire. Investitorii sunt disperaţi şi au început să scoată masiv banii 

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante