astăzi, 00:08 Autor: Florentina Niţu

Modificările propuse proiectului de lege pentru Start-Up Nation 2018: antreprenorii pot beneficia de un avans de 30% din suma totală aprobată

Antreprenorii care con­trac­tează fonduri prin Start-Up Nation 2018, aflat la a doua edi­ţie, pot solicita acor­darea unui avans de până la 30% din suma totală apro­bată, po­trivit propunerilor de mo­dificări ale proiectului ordonanţei de urgenţă nr. 10/2017, publicate luni, 1 oc­tombrie, pe site-ul www.imm.gov.ro.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.10.2018

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante