astăzi, 00:08 Autor: Liviu Popescu

Cele 13 companii ale căror acţiuni sunt incluse în structura indicelui principal BET au raportat afaceri de aproximativ 25 miliarde de lei în primul semestru din 2018, plus 5,4% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, în timp ce profitul net s-a majorat cu 9,3%, la 5,3 miliarde de lei.

Banca Transilvania, BRD şi Nuclearelectrica sunt cele mai ieftine acţiuni din prima ligă bursieră în contextul în care acestea se tranzacţionează la cele mai mici valori ale multiplului de piaţă PER (price earning ratio), calculat pe baza rezultatelor financiare pe ultimele 12 luni, care le încorporează şi pe cele din S1/2018, potrivit datelor agregate de BT Equity Research.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.10.2018

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante