Secțiune susținută de Medlife Logo

astăzi, 14:05 Autor: Florentina Niţu

Hotelul ibis Styles Bucharest Erbas, primul hotel ibis Styles din Capitală şi al doilea de acest fel din ţără, situat în zona de nord a Capitalei şi operat de grupul polonez Orbis, a fost renovat de către compania locală Construcţii Erbaşu şi redeschis în această vară, printr-o investiţie de 4 milioane de euro.

„Investiţia în redeschiderea hotelului s-a ridicat la 4 milioane de euro. Procesul de renovare a durat aproximativ 18 luni şi a cuprins întreaga clădire, inclusiv sistemul electric şi instalaţiile. Practic, din vechiul hotel a rămas doar structura, care a fost consolidată”, a explicat Cristian Erbaşu, CEO Construcţii Erbaşu şi investitor şi proprietar al hotelului ibis Styles Bucharest Erbas.

Hotelul a fost redeschis pe 23 iulie şi este situat în inima cartierului de afaceri al Capitalei, pe bulevardul Aviaţie. Acesta este condus de Felicia Dincă, un manager cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul cadrul grupului hotelier Accor, partener strategic al grupului Orbis.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante