Secțiune susținută de Medlife Logo

astăzi, 10:40 Autor: Cristina Bellu

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB), ce administrează aeroporturile Henri Coandă (Otopeni) şi Aurel Vlaicu (Băneasa), investeşte 12,6 milioane lei în extinderea cu 15.000 de metri pătraţi a platformei de staţionare a aeronavelor din Otopeni.

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) – vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante