Lupta anului in kickboxingul romanesc, Daniel Ghita versus Catalin Morosanu, ar putea avea loc in 2019.

Promotorul Gabriel Georgescu sustine ca va demara negocierile cu Morosanu in curand si spune ca lupta dintre cei doi este realizabila.

„Sunt intrebat de foarte multa lume daca vor avea loc toate aceste lupte dintre Daniel Ghita si Morosanu, Catinas si Benny. Realitatea este urmatoarea:

– cu Morosanu este realizabil si vom lua legatura cu cei de la DFS sa avem o pozitie oficiala din partea lor. Este un eveniment in care trebuie ca promotiile sa lase orgoliile si sa stea la masa negocierilor.

– cu Catinas. Din ce informatii am Raul Catinas abia acum va incepe pregatirea pentru reintrarea in circuitul profesionist. Deci o lupta intre el si Daniel nu va fi posibila in urmatoarea perioada.

– cu Benny. Sursa din staff-ul lui ne-a comunicat bursa pentru care Benny ar lupta cu Daniel Ghita, o bursa imensa pentru orice promotie din Romania. Intrucat nu a venit pe cale oficiala nu o putem mentiona aici. Dar nu este realizabila la noi in tara.

Concluzia mea este ca singura lupta cu sanse reale este cea cu Catalin Morosanu. Asigur pe toata lumea ca eu sunt dispus sa fac o colaborare cu el sau cu promotia DFS pentru aceasta lupta si in acest sens vom lua legatura cu ei, in mod oficial, dupa 15 decembrie, cand vor termina si ei evenimentul de la Craiova. Fac aceste precizari deoarece promotia Colosseum Tournament este cea care a reusit sa realizeze revenirea campionului nostru Daniel Ghita cu care avem si alte proiecte de viitor”, a transmis promotorul.

In ultimele zile, Daniel Ghita a lansat provocari in directia luptatorilor din grupul Morosanu, el anuntand ca vrea sa lupte cu „Moartea din Carpati”, cu Benny Adegbuyi si cu Raul Catinas.

Citeste si:

M.D.

Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa articol ziare.com

Alte Articole Interesante