Cele zece persoane duse duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Brăila în urma incidentelor de pe centura oraşului şi de la mall-ul brăilean sunt în stare stabilă. Pe parcursul nopţii, victimele au trecut prin mai multe intervenţii de specialitate.

Victimele atacului din Brăila. Mai mulţi medici au venit de acasă să intervină. „În starea cea mai gravă sunt persoanele lovite pe centură şi bărbatul înjunghiat”

Victimele atacului din Brăila. Mai mulţi medici au venit de acasă să…

Mai multe victime au fost operate şi pe parcursul nopţii au fost transferate în secţii ale spitalului din Brăila.

Printre răniţi se află şi doi copii de 11 şi de 13 ani care sunt în afară oricărui pericol, fiind internaţi la Secţia Chirurgie Infantilă.

Adulţii răniţi au între 43 şi 62 de ani, în starea cea mai gravă fiind bărbatul înjunghiat şi cele două persoane lovite pe centură.

„Putem aprecia că în starea cea mai gravă sunt cele două persoane lovite pe centură şi bărbatul înjunghiat. Totuşi, nu este o situaţie critică, toţi răniţii sunt în stare stabilă, sunt echilibraţi. Trei persoane sunt la Terapie intensivă, ceilalţi au fost mutaţi pe secţii. Rămân sub supraveghere”; a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Brăila, Alina Neacşu.

Sursa articol businessmagazin.ro

Alte Articole Interesante