Info

(P) Unul din liderii de pe piaţa de pardoseli din România, EMS GROUP, este intr-o continuâ expansiune pe piaţa europeană înregistrând pe anul 2018 o cifră de afaceri de peste 6,5 milioane de Euro

EMS Group, unul din liderii naţionali specializaţi în sisteme profesionale de pardoseli pe bază de răşini sintetice, a avut în 2018 o cifră de afaceri de peste 6,5 milioane de euro, în creştere cu 35% faţă de 2017. Înfiinţată în 2010, compania oferă soluţii complete, personalizate, pentru pardoseli pe bază de răşini sintetice folosite în toate domeniile de activitate relevante (industrial, agroalimentar, office, civil-educaţional, administrativ, farmaceutic, medical şi retail), oferind complementar şi soluţii de hidroizolare şi polishing.

EMS FHP Systems, parte a grupului, s-a remodelat în 2018 în trei divizii: EMS Floor, EMS Hydro şi EMS Polishing, pentru o mai bună integrare a serviciilor dedicate pieţei din România. Cele trei servicii fiind complementare, şi asigurând soluţii complete dedicate domeniilor mai sus-menţionate.

Activitatea EMS GROUP este paneuropeană, desfăşurând activităţi la orice scară în ţările din zona Benelux (Belgia şi Luxemburg). Faţă de concurenţii locali, centraţi pe o anumită regiune, EMS GROUP poate activa oriunde, echipele de specialişti deţinând capacitatea logistică de a implementa soluţii complete la nivelul oricărei zone geografice din aceste ţări.

EMS Floor Belgium, reprezentanta belgiană a grupului, a avut o cifră de afaceri care a crescut de la 0,45 milioane de euro în 2017, la 1 milion de euro în 2018, estimându-se pentru 2019 o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro. Activitatatea celeilalte reprezentante din Benelux, EMS Floor Lux (Luxemburg) a avut, de asemenea, o cifră de afaceri în continuă creştere, de la 0,65 milioane de euro în 2017, la 1,3 milioane de euro în 2018, fiind estimată pentru anul 2019 o cifră de afaceri de 2 milioane de euro.

Mai mult, fiind o companie bazată pe competenţe, care oferă servicii specializate, EMS GROUP îşi propune să investească continuu în oameni, în dezvoltarea competenţelor profesionale ale acestora şi în integrarea lor în echipe unite, performante, capabile să ofere cele mai bune soluţii în domeniul sistemelor de pardoseli. Scopul declarat al grupului este unul ambiţios: să devină nr. 1 în Europa în industria de 

În 2019, datorită expansiunii nivelului de business şi pentru a răspunde cât mai prompt cerinţelor pieţei, EMS Group va construi un nou sediu în Turda, care va asigura atât nevoile administrative cât şi cele logistice. Noul sediu va dispune de un teren de 16 000 mp, cu o suprafaţă construită de 3500 mp de birouri şi spaţii de depozitare.

Un proiect reprezentativ pentru anul 2018 este parcarea celui mai mare magazin Auchan din Luxemburg, cu o suprafaţă de 100 000 mp (aproximativ suprafaţa a 240 de terenuri de baschet).

Activitatea EMS Group va continua să aibă impact în 2019 atât pe piaţa internă, cât şi pe cea externă, existând deja, proiecte contractate în valoare de 2 milioane de euro pentru anul 2019.

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante