Retail&Agrobusiness

Secțiune susținută de Medlife Logo

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre merge spre afaceri de 50 mil. euro în acest an, plus 40%

Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre, controlat de antreprenori locali, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro, mai mare cu 40% faţă de anul precedent.

„Această evoluţie se datorează în egală măsură investiţiilor în ţările în care activăm deja – marketing, extinderea gamei de produse, eficientizarea procesului de livrare şi plată, îmbunătăţirea constantă a serviciului de suport clienţi -, dar şi extinderii portofoliului de produse“, a spus Monica Cadogan, CEO al Vivre, retailer prezent pe nouă pieţe din regiune.

Compania Vivre Deco, cea care operează businessul local, a fost fondată în aprilie 2012 şi este o asociere între Advisory Delta, Andras Nagy Vajda şi Neogen, companie care deţine şi site-ul de recrutare Bestjobs, conform datelor de la Registrul Comerţului. Grupul Neogen este controlat de antreprenorul Călin Fusu. Mădălina Panaete

Citește și

Retailerul online home&deco Vivre vrea să-şi crească businessul la 45 mil. euro în 2018, plus 30%
Retailerul online de mobilă şi decoraţiuni Vivre a ajuns la afaceri de 35 mil. euro

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

Sursa articol zf.ro

Alte Articole Interesante