Doi şoferi care aruncă gunoiul pe marginea unui drum din comuna Baia de Criş, judeţul Hunedoara, au fost filmaţi de camerele de supraveghere ale primăriei, iar imaginile au fost postate, joi, pe pagina de facebook a instituţiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Imagini cu doi şoferi care aruncă gunoi pe marginea drumului, făcute publice de o primărie din Hunedoara. Momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din localitate

Imagini cu doi şoferi care aruncă gunoi pe marginea drumului, făcute…

Primăria Baia de Criş a publicat, joi, pe pagina oficială de facebok, imaginile surprinse în luna octombrie cu şoferii care au aruncat deşeurile pe marginea unui drum din satul Rişculiţa.

”Ce părere aveţi de comportamentul unora pe teritoriul comunei Baia de Criş (Rişculiţa)? Cel (cei) care se stiu că au făcut aşa ceva ar fi bine să se deplaseze la faţa locului să cureţe, înainte ca primăria să pună în aplicare legea”, este mesajul postat de reprezentanţii instituţiei, pe facebook.

În imagini se observă cum un bărbat aruncă, dintr-o remorcă, gunoiul provenit din construcţii.Un alt şofer şi pasagerul din maşina sa, şi-au lăsat deşeurile pe marginea drumului.

Autorităţile sunt revoltate de gestul celor care au aruncat gunoiul pe marginea drumului şi au dus imaginile surprinse de camerele de supraveghere la Poliţie.

Sursa articol businessmagazin.ro

Alte Articole Interesante