Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri la Parlament, că pentru Fondul de Investiţii Locale vor fi alocate 10 miliarde lei, în contextul în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, luni, că bugetul pentru acest fond este de 10 miliarde de euro.

Cea mai nouă gafă a premierului Dăncilă

Cea mai nouă gafă a premierului Dăncilă

„Noi trebuie să avem în vedere şi dezvoltarea oraşelor, dar să ţinem cont şi de mediul rural. Eu cred că este foarte important şi am văzut că avem acest PNDL1 şi PNDL 2 a avut succes, două programe care au avut succes. Am văzut că s-au plătit toate facturile legate de PNDL dar trebuie să găsim şi alte oportunităţi de a dezvolta localităţile rămase în urmă şi tocmai în acest sens avem această abordare, pentru că acest fond de investiţii locale, care are alocată o sumă de zece miliarde de lei.

Eu ştiu de 10 miliarde de lei (fiind întrebată dacă este vorba despre lei sau euro – n.r). Poate domnul Dragnea are dreptate. Eu aşa ştiam. Nu m-am uitat încă foarte atent pe cifrele din buget. Important este ca acest proiect la nivel naţional vrea tocmai ca fiecare localitate să aibă cele necesare. Vorbim de cei 10S şi încercăm să găsim mai multe modalităţi pentru dezvoltare. Eu cred că orice proiect venit pentru dezvoltarea României este un proiect important şi dacă îi intrebaţi pe primari care au fost aleşi de populaţia de acolo .vor vedea cu ochi buni această iniţiativă” a declarat Viorica Dăncilă, miercuri la Parlament.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Sursa articol businessmagazin.ro

Alte Articole Interesante